Welkom

Om gebruik te kunnen maken van FELOnline dient u in te loggen.
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 Login onthouden
WELKOM BIJ FELONLINE


FELONLINE GAAT STOPPEN
Met ingang van 1 januari 2024 worden geen nieuwe FELOnline licenties meer uitgegeven.
NB Alle in 2023 gefactureerde licenties lopen uiteraard in 2024 door tot einde looptijd.

Als u interesse hebt om de exploitatie van FELOnline over te nemen en naar eigen inzicht voort te zetten, stuur dan een email aan bert@acetrans.nl of bel 06 53 318 597.
Bert de Keizer

Samenwerkingsverband
ACE Translations – uitgever van het Financieel Economisch Lexicon (FELOnline) is een samenwerkingsverband aangegaan met WordFinder Software. Dit stopt eveneens per eind 2023. WordFinder Software is een bedrijf dat zich toelegt op de beschikbaarstelling van woordenboeken op abonnementsbasis. Als relatie van ACE Translations en/of gebruiker van het Financieel Economisch Lexicon (FELOnline) heeft u tot eind dit jaar de mogelijkheid om zonder extra kosten gebruik te maken van de applicaties van WordFinder.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van de applicaties van WordFinder om FELOnline te raadplegen, stuur dan een mail naar info@felonline.nl

AVG/GDPR (gegevensbescherming)
Alle gegevens die u als (toekomstig) licentiehouder – in privé en/of bedrijfsmatig - van één of meer FELOnline accounts verstrekt aan ACE Translations/FELOnline worden uitsluitend één-op-één tussen u en/of uw organisatie en ACE Translations/FELOnline gebruikt. Wij administreren uitsluitend die gegevens die nodig zijn om uw account(s) in stand te houden en om aan wettelijke administratieve verplichtingen te voldoen. Uw gegevens worden op geen enkele wijze anderszins gebruikt, tenzij wetgeving ons daartoe verplicht.

Inloggen op basis van IP-herkenning
Voor grotere kantoren is een site account beschikbaar; meerdere gebruikers kunnen zonder gebruikmaking van inlogcodes gelijktijdig ingelogd zijn. Tarieven op aanvraag.

Financieel-economische terminologie PLUS gerelateerde hedendaagse thema's
Het Lexicon besteedt ook ruim aandacht aan: onroerend goed, actuariaat, pensioenen, verzekeringen (schade/leven/zorg), milieu, klimaat, bedrijfstakgerelateerd, maatschappelijke en politieke onderwerpen, accountancy, toezichtwet- en regelgeving. Juridische raakvlakken zijn eveneens ruim vertegenwoordigd.

Actualisering, feedback en co-auteurschap
Dank aan al diegenen die de moeite nemen om feedback te leveren en mij te wijzen op verbeterpunten in de database. Ik hoop dat u zich niet geremd voelt om constructieve op- en aanmerkingen te blijven leveren. Na actualisering (meerdere keren per maand) van de database worden uw bijdragen zichtbaar in FELOnline.

De geschiedenis van het Lexicon
Eerst was er het boek (1997), toen de CD-ROM (2000), gevolgd door de lancering van FELOnline (2003); vanaf 2020 is het Lexicon beschikbaar als Add-On in WordFinder Unlimited.

Financieel Economisch Lexicon / FELOnline na ruim 20 jaar
Module Nederlands > Engels:
47.000 ingangen - 81.000 vertalingen en vertaalsuggesties.

Module Engels > Nederlands:
54.000 ingangen - 77.000 vertalingen en vertaalsuggesties.

Laatste update: oktober 2023

Contactgegevens
FELOnline - Bert de Keizer
e-mail: bert@acetrans.nl
tel. 0341-760048; mobiel 06 53 318 597

Copyright © 2003-2023 A.J. de Keizer

Creating this page took 0.005884 sec.